+32 (0)485 28 48 68Contact

U bent hier

Leveringstermijn

Stempels op maat mino paper sweets

MINO is een kleine webshop met een eigen collectie paper sweets. Daarnaast organiseer ik allerlei creatieve workshops en werk ik leuke DIY’s uit. Opdat er genoeg tijd zou overblijven voor het creatieve proces van MINO, worden bestellingen uit de webshop twee keer per week verwerkt. Op die manier kan ik er blijven voor zorgen dat jouw pakje - met een persoonlijke boodschap en mooi ingepakt - aan al jouw verwachtingen voldoet én ik tegelijk kan werken aan nieuwe ontwerpen. 

 

Webshop

 Je bestelling wordt verwerkt en verzonden binnen de twee werkdagen nadat ik je betaling ontvangen heb.

 

Stempels

Nadat ik je betaling ontvangen heb, krijg je binnen de drie werkdagen een digitaal voorbeeld van je stempel in je mailbox. Ik wil er zeker van zijn dat je ontwerp helemaal is wat je graag wil, dus geef me zeker je opmerkingen door.

Vanaf het moment dat je de digitale proef hebt goedgekeurd, start het productieproces van je stempel. Ik bezorg je digitale proef aan het atelier, dat twee keer per week de stempels produceert. De levertermijn van je stempel bedraagt dus vijf à zeven werkdagen, te rekenen vanaf je goedkeuring van de digitale proef.

 

Gepersonaliseerd drukwerk

Nadat ik je betaling ontvangen heb, krijg je binnen de drie werkdagen een digitale proef van je geboortekaartje  in je mailbox. Ik wil er zeker van zijn dat je ontwerp helemaal is wat je graag wil, dus geef me zeker je opmerkingen door.

 

Geboortekaartjes

Vanaf het moment dat je de digitale proef hebt goedgekeurd, maak ik je kaartje drukklaar. Wanneer je kindje geboren is, stuur je mij een mail of sms (+32 485 28 48 68) met daarin alle info die ik nog nodig heb (naam, lengte, gewicht, …) om het kaartje te vervolledigen. Daarna gaat het kaartje naar de drukker.

Afhankelijk van het tijdstip, worden de kaartjes dezelfde dag of de dag nadien gedrukt én verzonden. In het weekend wordt er niet gedrukt. Als je kindje geboren wordt op vrijdagnamiddag, zaterdag of zondag, gaan de kaartjes dus pas op maandagmorgen in productie.