+32 (0)485 28 48 68Contact

U bent hier

Stage doen bij Mino

Stagiair gezocht workshop webshop

MINO is op zoek naar een stagiair(e) !

Voor het opvolgen van de bestellingen en het voorbereiden van de workshops is MINO op zoek naar een stagiair(e).

Taakomschrijving

  • Je volgt de bestellingen op en maakt de pakketjes klaar.
  • Je stuurt digitale voorbeelden van de stempels naar de klanten, bent betrokken bij het productieproces en werkt nauw samen met het atelier.
  • Je communiceert met klanten en beantwoordt hun vragen over een bestelling of workshop.
  • Je staat in voor de organisatie van de workshop handlettering. Je volgt de inschrijvingen op en bezorgt de deelnemers alle praktische info. Je bestelt de taarten en maakt de goodiebags klaar. Op de workshopdag zelf (zaterdag 10/2 en zaterdag 10/3) zorg je ervoor dat alles piekfijn in orde is om de deelnemers te ontvangen en help je om op te ruimen.

Periode

Vanaf januari 2018, termijn en aantal dagen/week overeen te komen. Je bent zeker vrij op op zaterdag 10/2 en zaterdag 10/3/2018 om mee te helpen tijdens de workshops.

Vaardigheden

Klantvriendelijke mails sturen in foutloos Nederlands is voor jou geen enkel probleem. Je bent een organisatorisch talent en je gaat graag enthousiast met mensen om. Je werkt nauwkeurig en leert graag bij. Je hebt een basiskennis van Office, kennis van Adobe CS is een pluspunt. Een creatieve vooropleiding is niet noodzakelijk.

Interesse?

Ben jij de geknipte persoon en wil je graag leren hoe het er bij een professionele webshop en bij de voorbereiding van een workshop aan toe gaat? Stuur dan een mailtje naar liesbet [at] minopapersweets [dot] be met jouw CV + motivatie. 

Tot 4 december verblijf ik in het buitenland, mailtjes worden in de loop van december beantwoord.