+32 (0)485 28 48 68Contact

Momenteel is er nog geen collectie geboortekaartjes, maar je kan wel al bij Mino Paper Sweets terecht voor een ontwerp op maat. Wil je het graag stoer, speels, schattig of net heel gewaagd? Wil je een eenvoudige uitvoering of ga je voor een ambachtelijke letterpresskaart? Zacht van kleur of flashy fluo? Het kan allemaal!

De prijs voor een ontwerp op maat hangt af van het soort ontwerp. Alle ontwerpen worden met de hand geschilderd waardoor ze een unieke look krijgen en ook aan de kwaliteit van het papier en het drukwerk wordt extra zorg besteed.

01. Een kaartje met een grafisch patroon (bvb. vlakjes, ruitjes, polkadots, ...): 210 euro
02. Een kaartje met losse illustraties in een bepaald thema (bvb. het bos, de stad, ...): 250 euro
03. Een kaartje met een meer gedetailleerde, persoonlijke illustratie (bvb. met jullie huisdier erbij, op basis van een reis die jullie maakten, ...): 350 euro

Prijzen zijn inclusief het ontwerp van het geboortekaartje, babyborrelkaart, labels of stickers voor doopsuiker, bedankkaartje, ... Je ontvangt ook een digitale versie van het geboortekaartje.

Bij deze standaard kost komt nog de kostprijs van het drukwerk, eventuele drukproeven en de afwerking (bvb. touwtjes, afgeronde hoeken, enz.) Die prijzen zijn afhankelijk van het formaat en het aantal stuks. Voor uitgebreide pakketten wordt een extra korting berekend!

Meer weten? Bel, liesbet [at] minopapersweets [dot] be (mail) of kom gerust eens langs.
Of neem al eens een kijkje op de "Blije klanten"pagina, de blog of op facebook. Daar vind je tal van voorbeelden!

Opgelet, de meeste kaarten die je kan zien onder "Blije klanten" zijn unieke ontwerpen op maat en kunnen niet herwerkt of gereproduceerd worden.