+32 (0)485 28 48 68Contact

U bent hier

›› STEMPELTIPS ‹‹

De stempelinkt van Versacraft en Versamagic is heel gemakkelijk om te gebruiken. Het zijn kleine doosjes, maar omdat het stempelkussen hoger ligt dan de rand kan je hier heel goed ook grotere stempels mee inkten. Of je kan zelfs met verschillende kleuren werken.

Stempelen met Versacraft inkt

Een paar handige stempeltips op een rijtje

1. Neem je stempel in je ene hand en dep met de andere hand met het inktdoosje op je stempel. Afhankelijk of er nog veel of weinig inkt op het kussentje zit, moet je meer of minder druk uitoefenen bij het deppen.

2. Probeer ervoor te zorgen dat er niet te veel inkt op de rand van je stempel/rubber belandt, om vlekken te vermijden.

3. Zorg voor een vlakke ondergrond. Stempel je op stof, probeer deze dan zo plat mogelijk te leggen.

4. Zet je stempel recht op de ondergrond en druk goed aan, zonder daarbij de stempel te bewegen.

5. Haal je stempel in één vlotte beweging weg. Klaar!

Ondervind je toch problemen bij het stempelen? Misschien gebruik je de verkeerde inkt of is je stempel beschadigd. Neem dan gerust liesbet [at] minopapersweets [dot] be (contact) op, misschien kan ik helpen!

 

Je stempel onderhouden

De stempels van Mino zijn gemaakt van vulkanisch rubber. Je bewaart je stempel het best in het donker (of in het handige zakje dat je bij je bestelling krijgt). Leg je hem gewoon ergens neer, zorg er dan voor dat het rubber altijd naar onderen is gericht zodat hij niet uitdroogt.

Je kan je stempel makkelijk schoonmaken met een vochtig doekje en daarna afdrogen met een oude doek. Om het houten blokje zo lang mogelijk mooi te houden, spoel je de stempel best niet af onder de kraan.

Katoenen zakjes met opdruk voor stempels