+32 (0)485 28 48 68Contact

U bent hier

Atelier Botanique - Into The Wild

Workshop wilde bloemen en planten illustreren Gent

Krijg jij ook nooit genoeg van al die wilde bloemen in de straat? Is jouw woonkamer één grote indoor jungle met een botanische print als behang? Wees gerust, zó'n freak hoef je nu ook weer niet te zijn voor deze workshop. Maar wil je graag wilde bloemen leren illustreren, dan ben je bij Mino aan het juiste adres. 

De workshop

Voor deze workshop werk ik samen met Into The Wild uit Gent. Elke zorgt met haar ecologische, wilde boeketten voor een echte bloemenpracht in onze workshopruimte. Ik toon je hoe je op een eenvoudige manier de bloemen kan tekenen, schilderen en op papier kan samenbrengen tot een kleurrijk patroon of boeket.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een Into The Wild boeket t.w.v. €15, een hoofd vol zuurstof en een wilde bloementuin op papier. 

 Workshop bloemen en planten illustreren in Gent

Wilde bloemen illustreren in Gent

Materiaal

In deze workshop werken we met potloden en gouache (plakkaatverf) op Steinbach papier. Al het materiaal wordt voorzien. Werk je graag met een andere techniek, dan mag je deze natuurlijk zelf meebrengen.

De locatie

Mino houdt van gezelligheid! Voor mij geen saaie workshops in een muf lokaal en lauwe percolatorkoffie. Bij Likebirds voel ik mij thuis: er is veel daglicht en de leuke en warme inrichting werkt heel inspirerend. Ik wil er voor zorgen dat elke workshop een totaalbeleving is: je komt natuurlijk in de eerste plaats om iets bij te leren, maar je kan er ook gezellig een babbeltje slaan met andere creatievelingen, ervaringen uitwisselen, elkaar tips geven. Eventjes pauzeren tijdens de workshop? Neem dan zeker eens een kijkje in de popup shop van Mino. Denk bij dit alles nog wat heerlijke drankjes en sweets en je weet wat ik bedoel :)

Voor wie

Liefhebbers van wilde bloemen. Een beetje tekentalent is mooi meegenomen, maar is niet noodzakelijk. 

Inschrijven

Atelier Botanique - Into the wild - 02.09 - VM
Datum:  zaterdag 2 september 2017 - 10u tot 13u
Prijs: €70 - een Into The Wild boeket t.w.v. €15, teken- en schildermateriaal, drankjes & sweets inbegrepen
Locatie: Likebirds, Wiedauwkaai 23K, Gent

Voor deze workshop kan je niet meer inschrijven. Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe workshops in 2018? Schrijf je dan in op de mailinglist.

Workshop wilde bloemen en planten illustreren Gent

Door in te schrijven voor de workshop ga je akkoord met de voorwaarden: 
Omdat er tijdens vorige workshops te veel mensen vrijblijvend inschreven en dan toch nog annuleerden, vragen wij de betaling zo snel mogelijk in orde te brengen. Hebben we je betaling na 7 dagen nog niet ontvangen, dan geven we je plekje weer vrij.

Natuurlijk is het altijd mogelijk dat je door omstandigheden je inschrijving moet annuleren. Afhankelijk van het tijdstip van de annulering, wordt een percentage van het inschrijvingsgeld al dan niet terugbetaald: 

- annulering >30 dagen vóór aanvang van de workshop: 100% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering 30-14 dagen vóór aanvang van de workshop: 50% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering 14-7 dagen vóór aanvang van de workshop: 25% van het inschrijvingsgeld wordt terugbetaald
- annulering <7 dagen vóór aanvang van de workshop: het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald

Geannuleerde inschrijvingen worden niet verplaatst naar een latere datum.